Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Monday, April 4, 2011

Adakah ini video Anwar Ibrahim dengan jalang China Doll itu????



The video you ALL have been waiting for. Dont worry. No sexual acts in this video. This is the video where Anwar Ibrahim just came out from the shower. It is safe for work. No nudity. :-)

Conspiracy? LOLOLOLOLOL




1. There is NO sexual act in the video above.

2. The video is to show to people that there is no such conspiracy. Anwar is just an immoral person. Whenever he is caught either bonking a woman or a man, he will blame it on others


Video dah kena removed dari YouTube sebab Anwar dah call UNCLE SAM suruh removekan pada hal video tu bukannya tunjuk citer blue pun.. cuma nak tunjukkan sapa pelakon yang bertuala tu jer... especially yang perut gendut dan sideburn separuh beruban tu...

hebat... sungguh hebat sekali... tak sampai 8 jam dah kena removed dari YouTube... itulah Anwar Ibrahim...

Apa pun video dari YouTube itu telah dibuat back-up kerana tindakbalas Anwar dan penyokong-penyokongnya sudah dijangkakan. Itulah realitinya. Selamat menonton dan membuat pertimbangan sendiri.....


Anda boleh menonton video sama melalui URL ini. Click -
1. www.4shared.com/video/6V2IagZx/Anwar_Ibrahim__Pelacur_1.html

2. Malaysischer Politiker durch Sexvideo überführt

MELETOP...klip awal video seks Anwar dah tersebar di internet

Sekitar jam 4.30 petang Isnin tersebar khabar mengatakan klip awal video seks yang didakwa melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim tersiar di laman web www.papagomo.com.

Ini membuatkan ramai yang berkejar cari komputer dan laptop untuk melihat sendiri klip video yang jadi isu sensasi.

Di ruang rehat Ahli Parlimen sebilangan ahli parlimen terus mengerumuni sebuah laptop di situ untuk melihat klip video di laman web berkenaan untuk melihat siapa aktornya.

Klip awal yang disiarkan di laman web berkenaan ialah sepanjang 1.47 minit. Seluruh klip video seks berkenaan dikatakan sepanjang 22 minit.

Dari reaksi kalangan ahli parlimen yang melihat klip awal nampaknya semacam satu tandatanya besar yang bermain di kepala mereka selama ini terjawab tentang identiti aktornya.

Tumpuan perhatian pada klip itu ialah pada lelaki yang mundar mandir memakai kain tuala yang dikatakan tidak lain tidak bukan Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Turut kelihatan dalam klip itu ialah pelacur yang dikatakan berasal dari China.

Juga kelihatan kelibat seorang lelaki berbaju yang mana Datuk Sharzly Eskay Abdullah mengaku adalah beliau sendiri.

Klip berkenaan adalah dalam hitam putih


agendadaily.com


Mirip suami tetapi bukan Anwar - Wan Azizah!


Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datin Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail hari ini menafikan suaminya, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai individu dalam rakaman video yang didakwa membabitkan seorang pemimpin kanan pembangkang.

Bagaimanapun pada sidang akhbar khas di kediamannya di Segambut, di sini, Wan Azizah yang ditemani anaknya, Nurul Izzah dan beberapa pemimpin pembangkang dilihat agak emosi apabila menjawab soalan daripada wartawan terutamanya berkaitan jam Omega yang didakwa ada dalam simpanannya.

Menurut Wan Azizah, setelah menonton klip video itu menerusi Internet, beliau dan anggota keluarga percaya lelaki dalam video tersebut yang mirip suaminya, bukan Anwar.

"Jelas kelihatan susuk tubuh badan pelaku dalam video tersebut amat berbeza daripada susuk badan Anwar.

"Sejak lebih setahun lalu, anak-anak sering menemani bapa mereka (Anwar) melakukan aktiviti senaman dan fisioterapi. Ia sebahagian aktiviti pemulihan kesihatan tulang belakangnya.

"Anwar ketika ditahan dalam lokap sering bersenam, jadi badannya tegap. Siapa lagi yang lebih mengenali beliau dengan begitu intim kalau bukan kami," katanya.

Media hari ini melaporkan rakaman video itu yang dimuat naik ke laman sosial YouTube dipercayai sebahagian daripada rakaman selama 20 minit yang didedahkan kepada sekumpulan wartawan di Hotel Seri Carcosa, baru-baru ini.

Wan Azizah berkata, walaupun polis mengesahkan video seks itu tulen, ia tidak membuktikan bahawa suaminya merupakan pelaku dalam video tersebut.

Ditanya berhubung jam tangan Omega milik Anwar yang dikatakan berada dalam simpanannya, Wan Azizah enggan menunjukkan barang bukti itu sebaliknya mempersoalkan tindakan wartawan yang dianggap cuba bertindak seperti polis.

"Kenapa saya mesti tunjuk kepada anda (wartawan), awak semua bukan pendakwa," katanya.

Jam tangan Omega dipercayai milik Anwar diserah trio Datuk T kepada polis bagi membantu siasatan rakaman video seks tersebut.

Dalam pada itu, Wan Azizah ketika ditanya mengenai kesediaan pihaknya untuk melakukan sumpah secara Islam atau dibukti secara saintifik menggunakan mesin poligraf menegaskan, kedua-dua kaedah itu tidak relevan kerana ia taktik UMNO.

Beliau turut menolak cadangan beberapa pihak supaya diwujudkan suruhanjaya diraja bagi siasatan terperinci skandal video seks tersebut atas alasan rakaman video itu sudah tersebar.

Kenapa nak takut Kak Wan ooii!!


2 comments:

  1. semoga aku terlindung dari sebarang fitnah..

    ReplyDelete
  2. FITNAH DARI SYAITAN DAN IBLIS LAKNATULLAH IAITU MACAI-MACAI UMPORNO

    ReplyDelete

Popular Posts

Recent Posts

About Me

My Photo
Seorang Melayu Muslim yang dapat membezakan antara kehidupan seribu tahun lampau dengan kehidupan hari ini dan kini tinggal di daerah dan negeri di mana keturunan bukan Melayu menguasai politik, ekonomi, hartanah dan pendidikan.

Blog Archive

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP