Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Tuesday, October 11, 2011

Kesan Anwar Di Bang Cock

Pagi semalam, pejabat PKR di Tropicana macam dilanda ribut + tsunami + gempa bumi. Kecoh.

Satu opis diarah datang awal disebabkan ada taklimat khas mengenai kaedah mengenepikan rakaman video terbaru yang dikeluarkan oleh Papa Gomo dan Parpu Kari.

N Surendran dan Latheefa Koya adalah antara orang terawal yang dipanggil mengadap. Tajuk perbincangan adalah ‘damage control’ kepada apa yang sedang berlaku di laman alternatif.

Kebanyakan circle Anwar percaya bahawa video terbaru ini turut disupply oleh tuan yang sama. Eskay. Modus operandi pun sama. Gaya pun sama. Kaedah pun sama. Semua ini, menurut mereka memang bertujuan untuk mengugut Anwar bagi mendapatkan lebih banyak wang. Itu sahaja.

Namun seorang yang ternama dalam kem Anwar – menyatakan bagaimana ini akan menjadi ‘the end’ kepada perjuangan Anwar. Tidak ada lagi kredibiliti. Hancur berkecai. Berderai.

Khabarnya, berdasarkan rekod diari di Pejabat – yang biasanya akan di‘synchronize’ dengan diari peribadi Anwar – mencatatkan kebenaran bahawa pada tarikh yang tersebut; Anwar memang block untuk satu lawatan ke Thailand. Kantoi?

Passenger Manifest MAS untuk Flight bagi tarikh-tarikh itu ada tercatat nama Anwar dalamnya.

Anwar perlu mencari jalan baru bagi menafikan itu adalah dirinya.

Kalau ikut kepada gerak geri – menurut kalangan pimpinan PKR yang menonton rakaman tersebut di Subang Jaya pagi semalam itu…memang benar; itu adalah Anwar.

Gambar kata ya. Rekod diari kata ya. Kawan-kawan kata ya. Apa lagi?

Surendran dan Latheefa Koya diarah berbincang untuk mencari kaedah menghentikan perkara ini.

Baca seterusnya..... di sini

1 comment:

  1. ..bagaimana dgn 'belalai' dia, adakah sama juga ???

    ReplyDelete

Popular Posts

About Me

My photo
Seorang Melayu Muslim yang dapat membezakan antara kehidupan seribu tahun lampau dengan kehidupan hari ini dan kini tinggal di daerah dan negeri di mana keturunan bukan Melayu menguasai politik, ekonomi, hartanah dan pendidikan.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP